Etichete

joi, 11 martie 2010

despre primavara ta...


Nu simtiti acum o nevoie psihica de a fi voi insiva prezenti la propria nastere!

Din toate partile vin semnalele fericirii-de la natura.Din voi insiva,din forta dirijata a sinelui nostru din tot ceea ce umple inima de pace si armonie... Iata un adevarat spectacol al vietii-incepe miracolul unical nasterii,al renasterii,aldezamortirii-numai primavara ne reaaminteste ca traim,ca inflorim,ca putem crea in noi bucuria de fiecare moment .

Primavara aduce acea seninatate a sufletului de care toti avem nevoie,ea bate din palme si te trezeste ca dintr-un somn in care am intrat inconstient. Treziti-va ca dintr-o hipnoza, ca mugurii,ca florile,cautati caldura soarelui in voi mai intai si apoi inafara voastra,invatati sa va bucurati tot mai mult...
Deschideti-va sufletul sa simtiti spectacolul,e un inceput in toate,nu uitati asta!Luati-o ca pe o vitamina de care aveti nevoie(stiati ca soarele contine vitamina D2?)Invatati sa daruiti,lasati-va rasfatati de ganduri frumoase si pozitive,iesiti in parcuri,colindati strazile si cautati verdele crud al padurilor.
Aduna amintiri care-ti fac placere,nu te mai crampona de iubirile pierdute,de o vorba rostita la intamplare,toate trec...in voi sta puterea,forta,rabdarea de a ne remonta,de a ierta,de a sprijini si a alungaorice durere!
Tot ce adunam frumos in sufletul nostru fortifica sistemul nervos si te te scoate din amorteala!Numai astfel ti se va opri inima din plans pentru ca travaliul acesta e unic,te scoate din orice gand de-ndoiala,tot ce cuprindeti ci ochii si cu inima,tot ce simtiti se transforma cu totul...
Rupeti orice cenzura,iubirile,sperantele,gandurile nu pot lupta cu noi noi asa cum,chiar daca ne place sau nu,primavara tot vine...si nu putem ori asta,unele lucruri chiar nu se pot schimba...e UN FEL DE EXTEMPORAL AL VIETII pe care trebuie sa-l trecem in fiecare an!
Fiti intelepti si acceptati tot ce vi se-ntampla,nu trebuie sa schimbati nimic!imbranziti-va cu multa intelegere,numai astfel mintea va urma aceleasi valori.
Pregatiti-va sufletul pentru pentru o cura de primavara,ea va ofera elementele vitale homeopatice foarte puternice pentru psihic.
Cumparati-va ceva nou,,cititi un roman de dragoste,cumparati-va o floare in ghiveci care sa infloreasca la voi acasa. Pastelati-va gandurile,scapati de cutia cu rebuturi,de neincrederi si coplesiri,invata in primavara asta sa-ti invingi temerile si sa construiesti ceva durabil! Cumparati-va o felicitare,adreseaza-o chiar tie,scrie tot ce vrei sa auzi,ureaza-ti tot ce doresti sa ti se-ntample,e o terapie care te ajuta sa vezi cat esti de unic si valoros...

Fiti pregatiti ca pentru o sarbatoare,asta tot timpul,dar mai ales in aceste zile de nou inceput...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu